24 september 2017
11:15

Ekerö IK 1

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Ekerö IK 1

Säsongens sista hemmamatch på ett soligt och fint Olovslund. Vi var förberedda på en intensiv och tuff match mot Ekerö som alltid är svårslagna. Tjejerna kommer ut och spelar väldigt fin fotboll första tjugo minuterna. Som vanligt kommer vi fram längs kanterna efter fint passningsspel centralt men det blir aldrig närmare mål än ett ribskott. När vi närmar oss paus sjunker även energinivån märkbart och trots att vi pratar om det och vilar i halvtid så ser andra halvlek även den lite segare ut. Defensivt är det dock som vanligt stabilt men det snabba kombinationsspelet som brukar skapa möjligheter framåt kommer inte riktigt igång. Otroligt skönt då när vi trycker in en frispark halvvägs in i andra halvlek och sedan kan spela av matchen och vinna med 1-0.